Scope 10

Voor Techtron in Veenendaal heeft ITS Inspecties diverse Scope 10 en Scope 12 inspecties uitgevoerd. Van plan tot uiteindelijk rapport denken we graag mee.

Scope 8

Voor handelsonderneming Slemmer in Ede heeft ITS Inspecties een Scope 8 inspectie uitgevoerd. Met een Scope 8 zorgt u voor een veilige werkomgeving. ITS denkt hier graag in mee.

Scope 12

Bij GMB in Opheusden heeft ITS Inspecties in opdracht van Stip Connected een Scope 12 inspectie uitgevoerd. Een Scope 12 geeft een compleet overzicht van het PV systeem.

Scope 10

Bij een bedrijfsverzamelgebouw in Zeewolde heeft ITS Inspecties een Scope 10 inspectie gedaan. Van inspectie tot het volledige rapport hebben dit project afgerond.

Scope 12

Voor PV Projecten uit Ederveen heeft ITS Inspecties diverse Scope 12 inspecties uitgevoerd. PV Projecten levert en monteert de installatie, ITS Inspecties zorgt voor de rapportage van de PV Projecten.

NEN 3140 inspecties

Voor Sensio Exploitatie BV uit Ede heeft ITS Inspecties een NEN 3140 inspectie uitgevoerd. Van plan tot uiteindelijk rapport hebben we in nauw overleg met de klant compleet uitgevoerd.

NEN 1010 Inspecties

Voor Style de Vie in Gorinchem hebben wij een NEN 1010 inspectie gedaan. Deze inspectie hebben wij gedaan omdat deze klant een nieuw pand heeft aangekocht.

NEN 3140 inspecties

Voor Fydro in Ede heeft ITS Inspecties een NEN 3140 inspectie gedaan. Een NEN 3140 inspectie voeren wij voor verschillende installatie- en adviseringsbedrijven uit in eigen beheer.

PV inspecties

Voor Derksen Veilingbedrijf uit Arnhem heeft ITS Inspecties een zonnepanelen inspectie (scope 12) uitgevoerd en een NEN 3140 inspectie. Zonnepanelen inspecteren is een specialisme van ITS Inspecties.

PV inspecties

Voor Bouwheer Installatietechniek uit Lunteren voert ITS Inspecties diverse soorten uit. Deze inspecties zijn voor zonnepanelen maar ook voor scope 8 of scope 10.

NEN 1010 Inspecties

Voor Veldhuizen Elektrotechniek uit Barneveld heeft ITS Inspecties een netanalyse gedaan. Ook voor netanalyses bent u bij ITS Inspecties op het juiste adres!

NEN 3140 inspecties

Voor Kroon Elektrotechniek uit Scherpenzeel heeft ITS Inspecties diverse NEN 3140 inspecties uitgevoerd. Deze inspecties doen wij veel voor elektrotechnische bedrijven

NEN 3140 inspecties

Voor Kletec uit Barneveld heeft ITS Inspecties een NEN 3140 inspectie gedaan i.v.m. de aankoop van een nieuw pand. Ook voor deze inspecties staat ITS graag voor u klaar!

Scope 8

Voor Plastic Recycling Amsterdam heeft ITS Inspecties een scope 8 en een scope 10 inspectie uitgevoerd. Plastic Recycling Amsterdam biedt een innovatieve oplossingen.

PV inspecties

Voor Stap Elektrotechniek uit Heteren heeft ITS Inspecties een zonnepanelen inspectie uitgevoerd. Dit is de zogenaamde scope 12 inspectie. Deze inspectie staat ook wel bekend als een PV installatie inspectie.

NEN 3140 inspecties

Voor Pol Heteren heeft ITS Inspecties een NEN 3140 inspectie gedaan en een netanalyse. Ook voor een netanalyse bent u bij ITS Inspecties op het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Scope 12

Voor Stip Connected uit Arnhem voeren wij diverse inspecties uit. Inspecties die wij onder andere uitvoeren voor Stip Connected zijn:
Scope 8, Scope 10, Nen 3140, Scope 12, PV inspecties.

NEN 3140 inspecties

In samenwerking met Koetsier elektrotechniek uit Barneveld hebben wij diverse inspecties uitgevoerd. Koetsier Elektrotechniek heeft diverse opdrachtgevers in zowel de industrie als de distributie wereld.

NEN 1010 Inspecties

In opdracht van Machinefabriek de Wilde in Veenendaal zijn door ITS de installaties ontworpen en in samenwerking met diverse installatiebedrijven gerealiseerd. Afsluitend heeft er een NEN1010 inspectie plaatsgevonden.

Scope 10

Voor Auto Kuijers in Veenendaal hebben we een scope 10 inspectie uitgevoerd. Deze inspectie hebben we ook voor deze klant uit Veenendaal naar alle tevredenheid uitgevoerd. Zo kan ook dit autobedrijf zeker zijn van een goede installatie.

Afspraak maken
Heeft u een vraag?