ITS Inspecties, úw installatie, onze zorg

ITS Inspecties B.V. is een onafhankelijke inspectiebedrijf met gedegen kennis van technische installatie. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat graag voorop loopt. Dat doen we zodat u dat niet hoeft te doen. U mag er op vertrouwen dat ITS Inspecties op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen èn van de koers naar de toekomst. Uw installatie is onze zorg. En daarmee zijn de omstandigheden van uw werknemers of dieren onze zorg. Dit zien wij als een grote verantwoordelijkheid. Wij zijn er op gespitst om uw installatie veilig en bedrijfszeker te houden en zijn dankbaar voor het vertrouwen dat wij van u ontvangen.


Wat kunt u van ons verwachten?
Allereerst is het voor ons van belang dat wij naast u als opdrachtgever staan. We denken met u mee en durven tegelijkertijd ook kritisch te zijn. U mag overzichtelijke rapportages van ons verwachten. Natuurlijk omschrijven we daarin niet alleen wat de gebreken zijn maar voorzien we u ook van heldere adviezen. Aangezien ITS Inspecties voorop loopt en steeds alle ontwikkelingen in de gaten houdt, zullen de gegeven adviezen daar waar nodig geënt zijn op toekomstontwikkelingen. Het streven is steeds om deze binnen vijftien dagen aan een inspectie te leveren.


Kwaliteit
ITS Inspecties B.V. is een Scios gecertificeerd inspectiebedrijf. Daarnaast zijn wij lid van diverse contactgroepen. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van normen en nieuwe technieken die wij op onze beurt weer met veel plezier hanteren en toepassen op uw installatie. Zo, dat uw installatie bedrijfszeker functioneert, het bedrijfsrisico zo minimaal mogelijk is en uw werknemers of dieren in zo optimaal mogelijke omstandigheden verkeren.

 

Blijf op de hoogte... Meld je aan voor onze nieuwsbrief Alles over nieuwe ontwikkelingen en wetgeving
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enkele opdrachtgevers

Afspraak maken
Heeft u een vraag?